En strålande jul

De tre värmländska, skönsjungande systrarna i The Hebbe Sisters tillsammans med piano- och celloduon Duo Sentire bjuder på stämningsfull helkväll i julens tecken. Den talangfulla familjen presenterar en julkonsert – en helhetsupplevelse – för alla åldrar med både sång, musik och dans.

”En strålande jul” – tar dig med på en förtrollande julresa med allt ifrån glädjefull swing och steppdans till klassiska pärlor av Chopin. På repertoaren finner du allt ifrån julklassiker som Santa Claus is coming to town, O helga natt, Ave Maria och Koppången.

Duo Sentire har turnerat i närmare 30 länder och systrarna i The Hebbe Sisters har synts i TV-program såsom Allsång på Skansen och Bingolotto. Tillsammans har familjen genomfört hela åtta utomlandsturnéer och släppt flera album.

”Vi önskar Dig en fin musikupplevelse som stannar kvar i Ditt hjärta och hoppas Du får en underbar jul!”

”Och så kom de då ut på scenen, denna förtjusande musikfamilj och bjöd på en julkonsert som var helt underbar. (…) Duo Sentire och The Hebbe Sisters visade upp en musikalitet och en glädje som smittade ner varenda en i salongen.” /AN, Wermland Opera-julturné

”Stående ovationer för fem artister med förmåga att sprida just glädje och eftertanke. De utstrålas också ett unikt samspel och en stark musikalisk glädje mellan alla fem. Det var en konsert med många höjdpunkter.” /Nyårskonsert By Kyrka

Pris:
250 kr

Datum & tid:
9 december 18:00 – 20:00 inkl. pause

Adress:
Bergsmansvägen 33
772 40 Grängesberg

Ställplatser för Husvagn/Husbil finns kontakta Cassels Konserthus Thomas Gustafsson 0727454243