Louise Hoffsten, Cassels konserthus

Äntligen kommer Louise Hoffsten till Dalarna och Cassels konserthus i Grängesberg!
Att leva upp till beskrivningar som ”folkkär” och ”Sveriges bluesdrottning” är det få artister som kan bära.

Louise Hoffsten förtjänar och lever upp till dem båda. Med sin respektingivande mer än trettioåriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz har hon successivt spelat sig in i publikens hjärta. Louise kommer både att spela låtar från sitt senaste album men också många låtar från tidigare år.

I början av året släpptes hennes nya album ”Crossing the Border” och om albumtitels betydelse berättar Louise:
”Det har varit en händelserik tid i hela världen. Omöjligt att inte ha påverkats av det. Vem kan blunda när det är kris i världen? En pandemi som ställer allt på ända. Onda krafter överallt i världen. Det är då man behöver musik att hämta kraft ifrån.

Vi är glada att presentera Sanna Carlstedt som förband till Louise. En recensent har beskrivit Sanna som den logiska punkten mellan punken och Edith Piaf. Sanna är en klassisk svensk visartist som kan konsten att roa sin publik och säga vad hon tycker. Sanna har spelat på de flesta visfestivalerna runt om i landet och även tillsammans med artister som Lasse Winnerbäck Lars Demian och Johan Johansson.

Tid: 1 oktober 2022.

Insläpp från kl 18.00 och Sanna Carlstedt går på scen kl 19.00. Efter det blir det en paus på 15 minuter då det finns kaffe till försäljning innan Louise Hoffsten äntrar scenen med sina musiker kl 20.00.

Garderob finns mot en avgift. P-Platser finns utanför Cassels Konserthus med adress Bergsmannsvägen 33 i Grängesberg.

Länk och QR kod till eventet
https://www.nortic.se/dagny/event/39038

QR-kod länk (Evenemang)

Ställplatser för Husvagn/Husbil finns kontakta Cassels Konserthus Thomas Gustafsson 0727454243