Sofia Karlsson – Svarta Ballader

Sofia Karlsson – Svarta Ballader

Cassels Konserthus i Grängesberg

Sofia Karlsson framför albumet ”Svarta Ballader”, en jubileumskonsert som hon själv beskriver så här: ”Vi firar att det var 15 år sedan mitt album gavs ut. Tillsammans med bland andra Lisa Rydberg kommer jag att bjuda på en helafton bland blånande berg och flacka dalar, där jag själv har den stora äran att få spela på Dan Anderssons gitarr. Dan Andersson är min käraste poet och också en del av mitt liv, min tradition och min familj i generationer bakåt. Han är de utsattas poet, skogarnas poet och de karga markernas diktare”.

Ingen paus.

Biljettsläpp 2023-05-15.

Arr: Cassels Konsertförening

Prisinformation: 350 SEK + 25 SEK serviceavgift. Kvarvarande biljetter säljes vid entrén.
Kontaktperson: Cassels Konsertförening
E-post: lape@telia.com

Datum & tid:
4 Augusti 18:00 – 19:45

Pris:
375 kr

Adress:
Bergsmansvägen 33
772 40 Grängesberg

Ställplatser för Husvagn/Husbil finns kontakta Cassels Konserthus Thomas Gustafsson 0727454243