Amanda Bergman med band

Amanda Bergman med band lördag 4 maj kl.19.00

Amanda Bergman bjuder in till en exklusiv spelning där du har möjlighet att få uppleva musiken från det kommande albumet, live, en hel månad innan albumet släpps den 7 juni.

Amanda Bergman har med en av landets varmaste och mest säregna röster berört människor runt om i världen i över ett decennium. Konserten i Cassels blir starten på en sommar med många spelningar i både Sverige och Europa.

På konserten i Cassels får Amandas nya låtar se dagens ljus och möta en publik.

Hennes andra album “Your Hand Forever Checking On My Fever” släpps 7 juni på Amanda Bergmans nystartade skivbolag CowCow och drivs precis som allt annat från gården tillsammans med sin man, låtskrivarpartner och producent Petter Winnberg.

Vad som började under de mystiska pseudonymerna Hajen och Idiot Wind, mynnade senare ut som frontperson i supergruppen och framgångssagan Amason samt hennes egna första soloalbum ‘Docks’.

Sedan debuten 2016 har Amanda hunnit köpa en bondgård i Dalarna, släppt tre album med Amason, vunnit priser, turnerat, startat konsertverksamheten ”Rockbonden” och spelat in en SVT-dokumentär om livet och gården.

De senaste åtta åren har även kantats av nytt och gammalt liv, psykisk ohälsa och vägen tillbaka samt evigt grubblande över livets stora frågor.

Foto: Julia Mård

Övrigt

Det kommer inte att vara någon paus under spelningen.

Garderob finns mot en avgift.

P-platser finns utanför Cassels konserthus med adress Bergsmansvägen 33 i Grängesberg.

Boende och mat finns i närheten på Disponentparken och hotell Stopet i Grängesberg.

Datum & tid:
lördag 4 maj kl.19.00

Adress:
Bergsmansvägen 33
772 40 Grängesberg

Ställplatser för Husvagn/Husbil finns kontakta Cassels Konserthus Thomas Gustafsson 0727454243